Duurzame weekplanner van Redopapers: schrijf je in en win

Nu het nieuwe jaar met rasse schreden nadert, is het hoog tijd om goede voornemens te maken. Beter plannen is daar misschien eentje van? Dan is een duurzame weekplanner van het Belgische Redopapers vast iets voor jou.

Duurzaam en handgemaakt

Linde Luyten en Tille Lingier zijn 2 vrouwen met een missie: papieroverschot een nieuwe, duurzame bestemming geven en zo verspilling tegengaan. Dat doen ze vanuit hun hoofdkwartier in Antwerpen waar het duo de designs voor hun stationerylijn uittekent. Van notebooks, to do lists en blocnotes tot weekplanners. Alles wordt er met liefde bedacht en volledig handgemaakt. Bovendien schakelt Redopapers mensen met een beperking in voor de productie van hun stationery. Zij krijgen de kans om onder begeleiding hun vaardigheden aan te scherpen en werkervaring op te doen. Redopapers heeft dus niet alleen een hart voor het milieu, maar ook voor haar medemens. Mooi!

Schrijf je in en win!

Plan jij 2019 graag al helemaal vol? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in om kans te maken. Deelnemen kan t/m 13 januari. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

[r]form-1230[/r]

nog meer: wooninspiratie