VELUX make-over videoblog 6: het eindresultaat

Weet je nog dat onze partner VELUX Nederland begin dit jaar een waanzinnige actie had opgezet, waarbij een duurzame make-over ter waarde van € 25.000 gewonnen kon worden? De familie Van Roosmalen uit Valkenswaard was de gelukkige winnaar.

velux make over

VELUX make-over

Na zes weken verbouwen is het nu tijd voor het eindresultaat van de VELUX make-over! In videoblog 1 ging de zolderverbouwing van start. De wensen van Mark en Janneke werden uitgelicht. De week erna – in videoblog 2 – zag je hoe het eerste daklichtsysteem werd geplaatst. De donkere zolder werd in no-time omgetoverd tot een lichte ruimte. Videoblog 3 draaide om het isoleren van de zolder en je zag de eerste reacties van Mark en Janneke. In videoblog 4 werd een vtwonen vloer uitgekozen. Deze werd geplaatst. Ook werden de verduistering rolgordijnen op de dakramen bevestigd. Vorige week in videoblog 5 werd een grote kastenwand geplaatst. Verder werd de ruimte netjes afgewerkt. Vandaag: het eindresultaat in videoblog 6!

Het eindresultaat van de VELUX make-over

Afgelopen week werd de verbouwing van de zolder voltooid. De vtwonen stylist heeft de ruimte ingericht met spullen uit de vtwonen huiscollectie. Uiteraard zie je ook de (blije!) reactie van Mark en Janneke.

nog meer: wooninspiratie