Repair Café

In Nederland hebben we er een handje van om alles wat niet meer werkt, linea recta richting de prullenbak te sturen. Zonde, want met een paar handige handjes kunnen kapotte spullen weer tot leven worden gewekt én kun je een hoop geld besparen. Waar je dit soort handjes vindt? In een Repair Café bij jou in de buurt.

geld besparen

Repareren is leren

Je kent dat wel, onvoorziene kosten komen vaak om de hoek kijken net wanneer je het geld even niet kunt missen. Is je koffiezetapparaat ermee gestopt, ben je uit lievelingsbroek gescheurd, of krijg je die geërfde antieke klok niet meer aan de praat? Gooi deze producten dan niet meteen weg, maar breng ze naar een Repair Café bij jou in de buurt. Je mag met alle mogelijke producten zoals fietsen, meubels, elektrische apparaten en kleding bij het Repair Cafés aankloppen. Handige en vrijwillige reparatiedeskundigen zitten klaar om te proberen om jouw kapotte spullen weer aan de praat te krijgen.

Waarom langsgaan bij een Repair Café?

  • Je kunt op een slimme manier geld besparen.
  • Het is goed voor het milieu.
  • Je ontmoet nieuwe mensen uit de buurt.
  • Je steekt er nog wat kennis van op.

In de agenda vind je per maand een overzicht van de precieze data en locaties van Repair Cafés. Kijk snel of er ook eentje bij jouw in de buurt is!

Bron: Hjuulmikkelsen.dk

nog meer: wooninspiratie