Handschoenen liefde

Ken je dat, ’s ochtends ga je met twee handschoenen de deur uit en ’s avonds bij thuiskomst kom je tot de ontdekking dat je een handschoen bent verloren. Nog maar eentje over, wat nu? Maak geen overhaaste weggooi beslissing, Glove Love weet raad. Een hartverwarmend, in dit geval handverwarmend, project. Lang leve leuke en inspirerende ideeën!

handschoenen

Handverwarmende liefde

Glove Love, een idee van Do The Green Thing, zou je kunnen zien als een datingbureau voor handschoenen. Elke eenzame handschoen die gescheiden is geraakt van zijn identieke maatje, krijgt een compleet nieuwe met de hand gestikte partner. Dit nieuwe en gelukkig ‘getrouwde’ paar kun je vervolgens voor een vriendenprijsje in de webshop kopen. Zij blij met een nieuwe eigenaar, jij blij met je warme handen.

De weergoden zijn ons op dit moment nog goed gezind, maar het schijnt dat de winter toch echt nog zijn intrede zou kunnen doen. Heb je nog een eenzame handschoen in de kast liggen? Dan is het extra leuk om deze zelf weer een maatje te geven. Bij de Hobbydoos vind je verschillende patronen om zelf mee aan de slag te gaan!

th2ng: ‘Glove Story ||’ Do The Green Thing – Michael Wright from th2ng on Vimeo.

nog meer: wooninspiratie