De innovatieve hue-lamp van Philips

Een lamp die je op je stemming kunt aanpassen of waar je juist sfeer mee kunt maken, dat is de hue-lamp van Philips. Met een druk op de knop verander je je huiskamer in een door jouw gekozen gloed. En dat allemaal op een duurzame en milieubewuste manier.

Philips Hue-lamp

Sfeergevoelige lamp

Bij de aanschaf van de hue-lamp ontvang je een starterkit waar twee of drie lampen en een bridge worden geleverd. De gratis app voor op je mobiel of Ipad, kun je gemakkelijk downloaden. Is dit gedaan? Dan kun je aan de slag! Je kunt zelf tot 50 lampen toevoegen en kies voor elk moment van de dag een ander licht. Bijvoorbeeld koelblauw in de ochtend of een mooie zonsondergang in de avond.

Maar je kunt de lampen ook aanpassen op je bezigheden. Zet hem tijdens het lezen van een goed boek op de ‘Reading’ stand, tijdens het werken op ‘Concentrate’ of creëer zelf nog talloze combinaties. Ook kun je de lampen instellen dat ze automatisch aan of juist uit gaan, jij hebt het licht in de hand!

Kies een eigen gemaakt foto om als palet te gebruiken. Sleep daarna eenvoudig de kleurkiezer over de foto en de lampen krijgen direct die kleur

Bespaar geld

Hue-lampen verlichten je kamer dus precies zoals jij het wilt. Dat is op zich al geweldig! Daarnaast ga je ook nog eens met deze lampen geld besparen op je energierekening. Philips gebruikt voor de hue-lamp namelijk de meest moderne en innovatieve LED-lampen. Ze verbruiken slechts 8.4 Watt in de felste stand, terwijl de lichtopbrengst vergelijkbaar is met die van een gloeilamp. Je verbruikt dus 80% minder stroom en de levensduur is hoog, want je kunt zeker 15.000 uur van de hue-lampen genieten.

Lijkt deze lamp jou geweldig? Lees nog veel meer over de hue-lamp van Philips hier en ontdek wat jij allemaal met deze lamp kunt doen.

Bron: meethue.com | Facebook Philips hue

nog meer: wooninspiratie