Bespaarwijzer.nl

Wist je dat een gemiddeld Nederlands gezin maar liefst 1621 euro per jaar laat liggen? Zonde! Bespaarwijzer.nl helpt je om te besparen zodat je aan het einde van het jaar toch wat extra’s over kunt houden.


besparen

Wijzer besparen

Bespaarwijzer.nl is de eerste totaalvergelijker van Nederland en helpt je binnen één minuut helemaal gratis aan jouw persoonlijke bespaaradvies. Als consument kun je hier verschillende producten met elkaar vergelijken en gelijk zien op welke vaste lasten je kunt besparen. Uit onderzoek blijkt dat een gemiddeld Nederlands gezin alleen voor de energiekosten al 488 euro per jaar teveel betaald. Klik op de afbeelding hieronder om te zien waar een gemiddeld gezin nog meer op kan besparen per jaar.

Hoe werkt het?

Op basis van enkele kerngegevens (postcode, gezinssamenstelling etc.) en producten die jij gebruikt, maakt bespaarwijzer een persoonlijk en gratis bespaaradvies. Bespaarwijzer zoekt voor elk product uit wie de goedkoopste aanbieders zijn op basis van jouw profiel. Hierna krijg je direct gratis jouw persoonlijke bespaaradvies online te zien.

Helemaal gratis en voor niets?

Dat klopt! Bespaarwijzer wordt gefinancierd door partnerbedrijven, productaanbieders en adviseurs. Bovendien streven ze naar een 100% volledige vergelijking. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je alleen producten aangeboden krijgt van financierende partners.

Ook besparen op je vaste lasten? Vul je gegevens in op www.bespaarwijzer.nl en krijg geheel gratis jouw persoonlijke bespaaradvies!

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg:

Bron: Bespaarwijzer.nl & Beurs.com

nog meer: wooninspiratie