Organiseer een filmnamiddag!

Hoera, krokusvakantie! Oh nee, regenweer! Kruip lekker binnen en organiseer samen met de kinderen de allerleukste filmnamiddag vanuit je zelfgemaakte tent met popcorncupcakes, een vrolijke slinger en natuurlijk een heleboel topfilms.

glamping voor kinderen

Alternatief voor de zetel: de speeltent

Kijk eens een film vanuit deze leuke speeltent in plaats van die saaie zetel. Maak hem lekker cosy met kussens, knuffels en lichtjes en scoor punten bij je kids. Ontdek hier hoe je zo’n gezellige tent maakt.

cupcakes

Cupcakes met karamel en popcorn

Popcorn hoort bij films kijken, maar wij gaan voor een upgrade: originele cupcakes met karamel en popcorn. Ontdek het recept van Libelle Lekker hier. Perfect voor bij de filmmarathon!

Citroen-gemberlimonade

Zin in limonade? Die maak je toch gewoon zelf? Met dit receptje bereid je in een mum van tijd je eigen gemberlimonade. Lekker & makkelijk!

diy letterslinger goud

Huis vol slingers

Nog een leuk idee om met de kids te doen: een slinger maken. Ideaal voor als de verveling dreigt toe te slaan. Ontdek hier hoe je de slinger maakt.

Klassiekers kijken

En dan begint de filmmarathon. The Lion King, Jungle Book of Mary Poppins: welke klassieker wordt het bij jullie?

Bron: 1. vtwonen mei 2015 | Fotografie Ernie Enkelaar | Styling Leonie Mooren, Valerie van der Werff – 2. Fotografie Bram Debaenst

nog meer: wooninspiratie