Kapstok maken

Echt een onmisbaar item voor in je huis is een kapstok. Natuurlijk kan je je jas over een stoel heen gooien, maar een kapstok is veel praktischer en staat netter. Er worden allerlei soorten kapstokken verkocht, maar een zelf maken kan ook. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

kapstok maken

Zelf kapstok maken

Zelfgemaakte spullen in je huis zijn vaak het allerleukst. Je weet namelijk dat niemand anders een soortgelijk artikel heeft. Dat geldt ook voor een kapstok. Het klinkt als een onbelangrijk iets, maar een kapstok is toch vaak het eerste interieuritem die jij en de visite tegenkomen bij binnenkomst. Maak daarom zelf een origineel exemplaar. Bijvoorbeeld heel simpel van een houten lat en porseleinen knopjes. Of iets ingewikkelder van een koperen buis of elastiek en knopen. Bekijk de onderstaande zelfmakers en maak een keuze welke van de vier straks in jouw gang hangt.

Kapstokken uit de vtwonenshop

Lekker makkelijk en net zo leuk zijn de kapstokken uit de vtwonenshop. Staande kapstokken, deurkapstokken, kapstokken voor aan de muur of slechts enkele haakjes. We verkopen in onze shop kapstokken in allerlei soorten en maten. En het fijne is, als je voor 22.00u bestelt, heb je je kapstok morgen al in huis. Even ophangen en klaar ben je.

Ideeën voor kapstokken op Pinterest

Dat we dol zijn op Pinterest is geen geheim. En waarom, dat blijkt ook bij dit onderwerp weer: het staat boordevol inspirerende afbeeldingen. Gastpinners hebben de leukste kapstokken voor je gepinned. Een overzicht hiervan vind je in het artikel Portie Pinterest inspiratie kapstokken. Sommigen kapstokken zijn een beetje te hoog gegrepen, maar die moet je dan ook maar puur als inspiratie beschouwen.

nog meer: wooninspiratie