Etagère zelf maken

Wat staat nou leuker op een feestje of als er visite komt, dan een prachtige etagère bomvol met lekkere hapjes. Er zijn verschillende etagères te koop, maar een zelfgemaakt exemplaar is natuurlijk veel leuk. Lees hieronder hoe je zelf een etagère kunt maken.

Zelf etagere maken

Etagère zelf maken

Van aluminium bakjes en glazen bordjes maak je zelf een etagère in Turkse stijl. Plak de bordjes van groot naar klein op elkaar met telkens een aluminium bakje er tussen. Goed laten drogen en klaar is je etagère. Nu nog volleggen met oosterse lekkernijen en het feestje kan beginnen.

Ditzelfde kun je natuurlijk ook doen met servies van porselein of aardewerk. Nét in de stijl welke jij mooi vindt.

DIY etagère maken

Op de blog van Hollanda Beauty lees je hoe je zelf een etagère kunt maken van servies. Deze blogger stapelt gewoon verschillende serviesstukken op elkaar voor een feestje. Zonder vast te plakken. Is de party afgelopen, dan kan alles gewoon weer de kast in. Wil je een exemplaar wat niet zo snel om kan vallen en blijvend is, dan plak je de stukken servies uiteraard wel aan elkaar met sterke lijm van Bison.

Workshops etagère maken

Kan je wel wat hulp gebruiken tijdens het knutselen van een etagère? Volg dan een workshop zelf etagère maken. Je gaat dan met een groepje vrouwen op een middag of avond een etagère maken van zelf meegebracht serviesgoed. Onder begeleiding van een ervaren knutselaar. Nét zo gezellig!

Mogelijke workshops vind je bij:

nog meer: wooninspiratie