Aan de slag met dessinpapier: vlaggenslinger

Heb jij al bedacht wat je met het dessinkarton gaat doen dat je kreeg bij het aprilnummer van 101? slinger

Beeld 2 Stappenplan VlaggenSlinger

Vlaggenslinger

In het nummer kon je de stappenplannen van het koekzakje, het bestekzakje en het vlaggenlijntje voor op een taart of muffin. Als eerste de vlaggenslinger. Daarmee maak je in een handomdraai van iedere dag een feestje! Je kunt natuurlijk zelf verschillende ruiten knippen. Maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken met de vlaggenmal van Buitendelijntjes. Met de vlaggenmal maak je eenvoudig in 4 stappen een mooie strakke vlaggenslinger. De mallen zijn er in 3 verschillende maten. Bij maat s en m sla je het papier over een touw of lint. Bij de grootste maat sla je alleen een strook om. Zo komen de patronen aan weerszijde van het papier mooi uit.

Mal overtrekken op het papier, uitknippen, vouwen en dichtlijmen. Zo simpel is het! De mallen zijn als set van drie voor € 18,95 te koop bij Buitendelijntjes. Hieronder het stappenplan dat we volgden voor de s en de m slinger. Wil je meer vlaggen zien? Kijk dan ook eens op het blog van Buitendelijntjes.

Foto 1: Dienblad, beukenhouten popje Bordfolk, Rie Elise Larsen papieren slinger ster wit (psikhouvanjou). Beukenhouten eierdopje, Jam, Limonade sleedoorn (Dille en kamille). Aardewerk servies Rice (Dames van de thee). Papieren servies, plastic flesjes, glazen Jar, rietjes (Jetjes en Jobjes).

Foto 2:Stoel Brakig 2014 € 39,95 (Ikea) | Kussenhoes € 5,95 (Dille en Kamille).

nog meer: wooninspiratie