Klusvideo handdoekladder

vtwonen is er dol op: ladders. Handig voor kleding, maar vooral om je natte handdoeken aan op te hangen. Deze handdoekladder is speciaal te maken voor je badkamer. Simpel en handig! Gezien in de make-over van de badkamer van Elke en Michiel.

Klusvideo: handdoekladder

Je kunt de ladder wegwerken door hem naast je badkamermeubel te plaatsen (zoals hierboven). Door deze handige werktekening te volgen, maak je er zelf één. Of nog beter: bekijk de klusvideo.

Uitdaging

Michiel is zelf aan de slag gegaan met de handdoekladder. Hij is van nature geen klusser en vindt ook deze klus een uitdaging. Bekijk hier hoe de klus bij hem is gegaan.

klusvideo

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Bron: in samenwerking met KARWEI | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie