Klusvideo basic krukje

Krukjes zijn overal handig voor. Om op te zitten, als nachtkastje of gewoon omdat het leuk staat. Voor deze DIY hoef je geen geboren klusser te zijn. Bekijk de klusvideo van het basic krukje voor de instructies. 

Klusvideo: basic krukje

Dit stoere krukje is multifunctioneel. De houten planken zijn op maat te maken. Bekijk de werkbeschrijving voor de andere benodigdheden te zien en ga zelf aan de slag!

Basic Blue

Geef het krukje een likje verf. Celine en Ben hebben gekozen voor stoer blauw. Ontdek hier het eindresultaat van de droomzolder van Celine en Ben.

klusvideo

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Bron: in samenwerking met KARWEI | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie