Klusvideo loungebank

Even relaxen op je eigen loungebank. Een onmisbaar meubelstuk in de tuin. Deze zelfgemaakte loungebank is helemaal zomerproef. Bekijk de klusvideo voor de instructies.

Klusvideo: loungebank

Wil je een kort zitstuk of juist een lange rugleuning? Bepaal zelf de afmetingen van de loungebank. Door de werktekening aan te passen, maak je jouw ideale bank voor in de tuin of op het balkon.

Relaxen op het dakterras

Cynthia heeft voor haar partner Remco een eigen loungebank gemaakt. De lichtgrijze kleur past bij de rest van het dakterras. Met de gele kussentjes krijgt de bank een vrolijke uitstraling. Bekijk hier de make-over van het tropische dakterras. Daarin zie je hoe Cynthia haar versie van de loungebank maakt.

klusvideo

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Bron: in samenwerking met KARWEI | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie