klusvideo entreemeubel maken

Van onoverzichtelijke binnenkomst naar opgeruimde hal; het entreemeubel van Karwei is de oplossing! Jassen, schoenen, sjaals en ander prullaria ‘verstop’ je in dit meubel. Eén, of misschien twee, keer knipperen en alle rommel is uit zicht verdwenen. Hè, dat voelt fijn. Je maakt het meubel helemaal zelf. Hoe? Dat leggen we stap voor stap uit.

Klusvideo: entreemeubel maken

Om de hal opgeruimd en netjes te krijgen, moet je wel eerst zelf aan de slag. Na ‘zware’ arbeid, volgt gegarandeerd een voldaan gevoel. Voor deze klus heb je onder andere steigerhout nodig. Wat je verder nodig hebt, hebben we in deze werkbeschrijving overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Stroop je mouwen op, laat je klushanden zien en ga enthousiast dit entreemeubel maken!

Voor het hele gezin

De hoogte van de kapstok en het kastje zijn uiteraard aan verschillende lengtes aan te passen. Zo kunnen zowel volwassenen als kinderen netjes hun spullen opbergen in dit entreemeubel. Opgeruimd staat netjes! Heb je de make-over gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 2? Daar zie je dat de hal een flinke opknapbeurt heeft gehad.

entreemeubel maken

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Bron: in samenwerking met Karwei | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie