Klusvideo: ligbed van steigerhout

Ideaal voor op het strand: een ligbed van steigerhout. Stevig en bestand tegen harde wind. Je kunt hem natuurlijk ook zelf maken voor in de tuin. Met de klusvideo is dit zo gedaan. 

Klusvideo: ligbed van steigerhout

Koop in de doe-het-zelfzaak smalle verbindingslatten van steigerhout. Dit maakt alles een stuk makkelijker. Bekijk de werkbeschrijving en de video om te zien hoe je jouw eigen ligbed kan maken.

Strandlook

Het ligbed van Jacqueline is naturel gebleven, vanwege de strandlook. Wil je jouw tuin een tropisch of botanisch tintje geven? Verf het bed dan in een donkere kleur. Heb je de gehele make-over gezien? Daarin zie je hoe het strandhuisje sfeervol is gemaakt.

ligbed

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.
In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Bron: in samenwerking met KARWEI | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie