Klusvideo secretaire maken

Weinig ruimte, maar wel op zoek naar een rustige plek voor een overzichtelijke thuiswerkplek? De secretaire van Karwei is wat je zoekt! Een bescheiden bureau van mooi formaat, die zich ook nog eens in elke ruimte aanpast. Je kunt zelf de secretaire maken! Hoe? Dat leggen we stap voor stap uit.

Klusvideo: secretaire maken

Eerst aan het werk met multiplex voor het echte thuiswerken kan beginnen. In de video leggen we uit hoe je van een aantal multiplex planken een mooie secretaire maakt. Haal je gereedschapskist van zolder, neem de werktekening onder de loep en ga de uitdaging aan.

Secretaire maken: slim en duurzaam

De multiplex secretaire is duurzaam en gaat daarom jaren mee. Van werkkamer naar kinderkamer en weer door naar zolder; de secretaire kan tegen een stootje! Net alleen handig als thuiswerkplek voor volwassenen, ook kleine zwoegers kunnen bergen (huis)werk verzetten aan dit bureau. Heb je de make-over gezien in vtwonen doe-het-zelf aflevering 1?

secretaire maken

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Bron: in samenwerking met Karwei | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie