Achterkant auto aan de wand

Een achterkant van een auto tegen de muur. Als er je er ruimte voor hebt, is dit heel origineel voor bijvoorbeeld een tienerslaapkamer. Waar moet je aan denken bij de uitvoering?

auto aan de wand

Werkwijze

Een oude auto kan een mooie bestemming krijgen als je hem aan de muur van je woon- of slaapkamer hangt. Bedenk eerst of je de voor- of de achterkant wilt gebruiken. Bij de voorkant moet de hele motor eruit gehaald worden. De achterkant is dus iets makkelijker uitvoerbaar.

Het uit elkaar halen van een auto is iets om door een professionele sloper te laten uitvoeren. Hij kan de hele auto aan de binnenkant strippen en doorzagen. De locatie waar je de auto wilt ophangen, is ook belangrijk om over na te denken voor je begint. Een halve auto past namelijk niet door smalle deuren, steile trappen en halletjes.

Zie je het nog zitten? Ga dan naar een autosloperij. Zij hebben bergen oude auto’s op voorraad, al dan niet met motor en kunnen je helpen bij het doorzagen van de auto. Op autosloperijen.nl en startkabel.nl vind je alle sloperijen per provincie.

Zoek je een bepaald merk? Kijk dan op alleautosloperijen.nl. Vergeet ook Marktplaats niet, daar worden soms ook halve auto’s aangeboden. Dat scheelt weer een hoop werk.

Bron: 101 Woonideeën december 2014

nog meer: wooninspiratie