Dit is LIFETIME

De meubels en accessoires van het merk LIFETIME Kidsrooms maken van de kinderkamer een echte droomwereld. En door de doorbouwsystemen van de meubels gaan ze een kinderleven lang mee.

lifetime themakamer

ridder kamer

MyButterfly kamer

jongenskamer

meisjeskamer

Dit is LIFETIME

Het kinderkamer merk LIFETIME Kidsrooms is continu in ontwikkeling en op zoek naar unieke manieren om een droomwereld te creëren voor kinderen. Bijvoorbeeld door het voor kids mogelijk te maken om te slapen in een boomhutbed, een prinsessenbed of een bijzondere hoogslaper. Kinderen moeten lekker slapen, spelen, ontdekken en plezier maken.

LIFETIME is al tientallen jaren actief in de Benelux en daarbuiten. Alle producten worden gemaakt in Denemarken van duurzame materialen. LIFETIME garandeert een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij speelt veiligheid een hele belangrijke rol. Alle accessoires en meubels van LIFETIME voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Dit om zowel de ouders als het kind een goede en zorgeloze nachtrust te bezorgen.

Collecties

Aan de hand van bovenstaande filosofie van LIFETIME heeft het merk twee unieke collecties uitgebracht. De Original collectie en The Dream Collection. Elk met haar eigen stijl en kenmerken.

Meubels

De meubels van LIFETIME zijn ontwikkeld in de gedachte van systeembouw. Dit houdt in: voor je peuter van drie jaar kies je bijvoorbeeld het basisbed met een geïllustreerd beddenfront als uitvalbeveiliging. Wordt hij of zij wat ouder, dan maak je er een boomhutbed van. Moet er op een gegeven moment huiswerk gemaakt worden? Dan verander je het bed in een hoogslaper met bureau. Allemaal met hetzelfde basisbed als uitgangspunt.

De bedden van LIFETIME combineer je met de bijbehorende kasten en bureaus.

LIFETIME doorbouwsysteem

Accessoires

Met de producten van LIFETIME kun je de hele kinderkamer inrichten. Naast meubels heeft het merk vele accessoires, onderverdeeld in thema’s en stijlen. Denk aan dekbedovertrekken, sierkussens, lampen en vloerkleden.

Themakamers

Met alle meubels en accessoires kan je hele themakamers inrichten. Denk aan een oosterse meidenkamer, een outdoor-kamer, prinsessenkamer of piratenkamer.

Shops

Ben jij enthousiast geworden over de producten van LIFETIME en wil je weten waar ze te koop zijn? Bekijk dan de verkooppunten voor webshops en adressen bij jou in de buurt.

LIFETIME is ook te vinden op Social Media! Volg LIFETIME Kidsrooms op Facebook en Twitter en blijf zo op de hoogte van nieuwste collecties & thema’s, leuke acties etc!

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie