3 x eigenzinnige merken, voor wie durft

Een bijzondere vaas, een opvallend sierkussen of een uniek object maken je interieur persoonlijk. En een tikkeltje eigenzinnig. Met de producten van onderstaande merken gaat dat als vanzelf. 

Nordal

Met de nieuwste collectie van het Scandinavische Nordal kan je perfect eigenzinnig wonen. De metallic verlichting, bijzonder gevormde vazen en het kleurrijk textiel springen meteen in het oog. Is de combinatie van al deze blikvangers net iets te gedurfd? Bij Nordal vind je ook knappe tegenhangers in rustige kleuren.

Catchii

Opvallend servies hoeft niet alleen tijdens speciale gelegenheden uit de kast. Het mag elke dag. Het merk Catchii is een ster in het ontwerpen van bijzonder en origineel servies. Goed om weten: Catchii is een blad dat meegevoerd wordt door de wind. Het reist de hele wereld rond, totdat het een plek vindt om neer te dwarrelen. Niet gek dus dat je bij het merk volop exotische dieren, flora en fauna tegenkomt.

Vanilla Fly

Dat dieren een grote rol spelen in de collectie van het Deense merk Vanilla Fly is zeker. Een wandlamp in de vorm van een neushoorn, een kussenhoes met een kleurrijke kaketoe of een fazant als kandelaar: niets is te gek. Tip: plaats een aantal van deze items op een sidetable of dressoir bij elkaar voor je eigen rariteitenkabinet.

nog meer: