Dekbedovertrekken LIFETIME

Het bed is het belangrijkste onderdeel van de kinderkamer. Een dekbedovertrek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van het bed en daarmee dus ook de kamer. De dekbedovertrekken LIFETIME zijn speels, mooi geïllustreerd en verkrijgbaar in allerlei leuke thema’s.Dekbedovertrekken LIFETIME

Dekbedovertrekken LIFETIME

De dekbedovertrekken van LIFETIME zijn van de hoogste kwaliteit. In samenwerking met Vandijck ontwikkelde LIFETIME een mooie serie eenpersoons dekbedden. Deze duurzame dekbedovertrekken zijn gemaakt van een heerlijk zachte kwaliteit katoen. Dat slaapt dus heerlijk! De dekbedovertrek sets van LIFETIME bestaan uit een dekbedovertrek en een kussensloop. Alle sets zijn geschikt voor een eenpersoons ledikant.

Kijk voor het volledige aanbod dekbedovertrekken van LIFETIME op de site van De Bedstee.

Jongens dekbedovertrek

Voor zowel jongens als meiden kan je bij LIFETIME terecht voor een dekbedovertrek. Voor in een jongenskamer zijn het boomhut dekbedovertrek en het beachovertrek met bruin en zandtinten heel erg geschikt. Beiden passen erg goed bij de boomhutbedden van LIFETIME. Voor de kleinsten is een dekbedovertrek met piraten natuurlijk helemaal te gek. Leuk voor in een piraten themakamer!

Meisjes dekbedovertrek

Voor meiden liever een dekbedovertrek met bloementjes, vogels, prinsessen en andere tierelantijntjes. Voorbeelden hiervan zijn het dekbedovertrek Jaipur van LIFETIME, het Free Bird overtrek met vogeltjes en het Little Princess overtrek met een mooie prinses. Alle drie zijn ze vrolijk en lekker kleurrijk.

Liever een iets neutraler en minder opvallend exemplaar? Dan is de Silver Sparkle leuk. Dit grijs-witte dekbedovertrek heeft stippeltjes en een mooie blauwe lint.

nog meer: wooninspiratie