Decoratietip: Muurletters kinderkamer

De naam van je kind op de deur of muur. Of een leuk woord als ‘lief’ of ‘stoer’ met decoratieletters in de kinderkamer – je ziet het tegenwoordig erg veel! Op verschillende manieren kun je muurletters in de kinderkamer aanbrengen. Denk aan piepschuimletters, letters van hout of muurstickers. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Muurletters kinderkamer
Houten letters voor de kinderkamer

Letters van hout zijn gemakkelijk te bewerken. Je kunt ze schilderen en beplakken met behang, maar neutraal en onbewerkt zijn ze van zichzelf ook mooi. Online zijn er allerlei verschillende letters van hout te koop. Bekijk alle mogelijkheden in het artikel over Houten letters.

Wist je dat je zelf ook best gemakkelijk houten letters kunt maken? Mits je een figuurzaag hebt natuurlijk! Bekijk het zelfmaakidee houten letters maken voor tips en ideeën. Ook voor het decoreren van de houten letters.

Piepschuim letters

Een ander goed te bewerken materiaal is piepschuim. Hier zijn ook allerlei leuke muurletters voor de kinderkamer van gemaakt. Versier de letters met behang, lovertjes of decopatch en je hebt hele originele en gepersonaliseerde muurletters.

Graffiti letters maken

Voor tieners geen letters van hout of piepschuim, maar liever stoere graffitiletters! Lees hoe je zelf graffitiletters kunt maken en ga aan de slag.

Kinderkamer naamstickers

De makkelijkste manier om letters op de muur van de kinderkamer te krijgen is met behulp van naamstickers. Je kiest het woord, de naam of de letters die je graag wilt hebben, in een vorm en kleur welke je mooi vindt en je plakt ze heel gemakkelijk op de wand. Heb je een structuurmuur waardoor de stickers niet zo goed blijven plakken? Hang dan een houten plaat aan de wand, geef deze een mooie kleur en plak daar de muurletters op.

Beeld: Made by Fish

nog meer: wooninspiratie