De woondromen van de vtwonen redactie: Art Director Marlon

Oktober zou weleens de lievelingsmaand van vtwonen kunnen zijn: hij staat namelijk in het teken van wonen! Dit is hét moment om flink over je eigen interieur te dromen. Benieuwd waar de vtwonen redactie van in de wolken is? We zetten de woondromen van een paar redactieleden op een rij. Dit keer: Art Director Marlon Zwier.

groot terra wandkleed

Je maakt dagelijks de mooiste binnenkijkers op voor het magazine, zit er een tussen waar in je dromen woont?

Dit monumentale pand met moderne, glazen achtergevel. Wat een prachtig huis vind ik dit! Mooie sfeer, kleuren en meubels. Ik zou er zo willen wonen.

Kijk binnen in dit pand in Medemblik

Welke vtwonen stylingproductie vind je om te smullen?

Deze productie van stylist Marianne en fotograaf Stan vind ik prachtig. Zo’n fijne sfeer. Hij is helemaal zen, maar heeft toch knaltinten zoals rood, oranje en blauw.

Bekijk de zen-styling hier

Heb je een interieuritem op je wishlist staan?

Ja, deze kast van HKliving staat al een tijdje op mijn wishlist. Dat ovale maakt ‘m niet te massief. Ook het rieten webbing gebruikt voor de deuren geeft hem iets speels. Fijn dat een deel van je troep is weggewerkt achter deuren maar bovenin toch een plek om wat uit te stallen.

Gaat deze coole kast ook op jouw wishlist?

vtwonen 03-2021 | woonkamer in Medemblik met blauwe bank en houten spiltrap
vtwonen 07-2021 | eindresultaat van de keuken in de tuin
Aluminium outdoor lounge sofa Olive, kussens outdoor lounge sofa set brown (hkliving.nl). Antieke lantaarn M L (nordal.eu). Brass S-hook, bruin geruit schort, acaciahouten borden, metalen bordenhouder, hanging basket , keramieken koffietrechter, glazen kan, beige gebreide pannenlap Mynte, fles olijfolie , fles peper, flesje kruidenpastamix , gouden salt spoon, klein acaciahouten schaaltje (iblaursen.nl). Houten dienbladBon van Ferm Living (flinders.nl). Acaciahouten kom van Serax (vtwonen.nl). Chinees fonduenetje, roestvrijstaal , ronde onderzetter zeegras, kleine glazen pot met facetten en gouden deksel, glazen apothekerspot (dille-kamille.nl). Overig privébezit.


Welk kleurpalet heeft jouw droominterieur?

Dat is Flax, Soap, Forest en Midnight. Stiekem heb ik die allemaal al in mijn huis. Allemaal diepe kleuren met een grijzige ondertoon. Dat maakt de boel warm en mysterieus.

Met welk interieurboek op je nachtkastje zou jij weg willen dromen? 

Het boek Vintage + Interieur heeft de mooiste interieurs allemaal in een andere vintage stijl.

Shop het boek hier

Welke DIY maak jij in je dromen (of in het echt)?

Ik houd ontzettend van eten in de buitenlucht. Als je met vrienden in de tuin zit is een buitenkeuken dus ideaal, want dan ben je gezellig samen en sta je niet in je uppie binnen te koken. Dus deze buitenkeuken zou ik zeker willen maken.

Zo maak je deze buitenkeuken

nog meer: wooninspiratie