De leukste kerstkaartjes van het moment

Helemaal vergeten om kerstkaarten te maken? Geen zorgen, je bent nog niet te laat. Een snel actieplan, een priorzegel en één van deze originele kerstkaarten is alles wat je nodig hebt. Ho, ho, ho!

1. Kaart Blanche

Partners in life én business Lars en Timo gaven hun creativiteit carte blanche en kwamen met Kaart Blanche op de proppen. Waar Timo vooral de zakelijke kant voor zijn rekening neemt, leeft Lars zich uit in het design van op-en-top originele kaarten. Onder het motto ‘Send cards, not texts’ brengen ze een amusante feestcollectie uit die rangeert van een niet-zo-subtiele ‘May all your gifts be expensive’ tot een nu-al-epische Messiah Carey. Hier kan je het volledige assortiment van Kaart Blanche ontdekken. Laat je liever een gepersonaliseerde kaart samenstellen? Ook daarvoor kan je bij team L&T terecht.

2. Studio Stationery

Voor al je papierwerk van Nederlandse bodem kan je bij Studio Stationery terecht. Hun missie? Van de wereld – en daarbij hoort ook je bureau én brievenbus – een vrolijkere plek maken. Hun kerstkaarten hebben die typische colourblocking look mét een touch of gold en zijn versierd met de leukste spreuken – van ‘Dear Santa, define naughty’ tot ‘All I want for Christmas is food’.

3. Leo La Douce

Het prachtige schilderwerk op de kaarten van Leo La Douce verdient een mooi plaatsje op de kast of aan de muur. Dit Duitse merk specialiseert zich in alle soorten papierwerk, maar blinkt – wat ons betreft – uit in zijn mooie kerstkaarten. Klassieke designs krijgen bij hun Weihnachtskarten een verfrissende, zachte look die wij met liefde in de bus zien vallen.

4. Designworks Ink

Wie van mooie woorden en het occasionele woordmopje houdt, moet deze kerst bij Designworks Ink zijn. Het merk uit Nashville, Tennessee weet automatisch een lach op je gezicht te toveren. Hun kerstkaarten gaan van klassiekers als ‘Joyeux Noël’ naar toppers als ‘Fleece Navidad’. Over lange verzendtijden hoef je je geen zorgen te maken: je vindt hun kaartjes bij ons bijvoorbeeld ook in de Lily-boetieks.

Foto header: Kaart Blanche

nog meer: wooninspiratie