De mooiste woonboeken top 5

Of je nu inspiratie op wil doen, tips wil lezen voor je eigen interieur of aan de slag wil met DIY’s, met een woonboek zit je altijd goed. Wij delen onze top 5!

1. 100 inspirerende interieurs

Met dit boek maak je een reis rond de wereld langs de meest inspirerende interieurs. Droom weg bij de verschillende stijlen en vind inspiratie voor je eigen huis.

2. Leer de basics

Met interieurbasics leer je alles over interieurstijlen, kleuren, accessoires en meer om jouw perfecte interieur te kunnen creëren.

3. Aan de slag

Vind je het leuk om zelf dingen te maken voor in huis? Met dit boek heb je genoeg inspiratie! De 199 DIY-ideeën zijn makkelijk te maken en voor iedereen zit er iets tussen.

4. Haal de natuur in huis

Met het boek ‘bloemen in huis’ krijg je de beste tips en creatieve ideeën om de natuur in huis te halen. Vrolijk je kamer op met bloemen of maak er een geheel van met andere kleuren.

5. Geniet van een mooi interieur

‘Enjoy mooi wonen’ is een gids boordevol (woon)winkels, workshops, tips en inspiratie om je huis een persoonlijke uitstraling te geven. Of je nu houdt van design, retro of modern: in deze gids vind je alles.

woonboeken

nog meer: wooninspiratie