De leukste kookwekkers voor in de keuken

De kookwekker is niet alleen functioneel, maar tegenwoordig ook mooi vormgegeven. Een prima cadeau voor een echte keukenprins(es). Bekijk snel de leukste kookwekkers die zeker niet mogen ontbreken op het aanrechtblad!

Als je gaat koken, heb je vaak geen tijd om steeds op de klok te kijken. Dan komt een kookwekker goed van pas. Zeker als je met verschillende dingen tegelijk bezig bent, is het handig als de kookwekker aangeeft wanneer iets klaar is of lang genoeg heeft gekookt. Bovendien is de kookwekker niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Het is dus niet erg als het keukenaccessoire zichtbaar is op het aanrechtblad.

Ook voor bakken

Ook voor bakfanaten zijn kookwekkers onmisbaar. Als je niet wilt dat je versgebakken cakejes of taarten verbranden, mag de kookwekker niet ontbreken in de keuken. Terwijl de oven zijn werk doet, kun jij je aandacht ergens anders op richten. Je wordt vanzelf gewaarschuwd door de kookwekker als je lekkernij klaar is. Het is dus een goed cadeau en bakaccessoire voor een echte keukenprins(es)!

Soort kookwekker

Een kookwekker is misschien functioneel, maar hoeft natuurlijk niet per definitie saai te zijn. Kookwekkers zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo zijn ze verkrijgbaar als los item op je aanrechtblad of als wandklok, maar je vindt er ook met magnetische achterkant. Daarnaast zijn er ook design kookwekkers in grappige vormen. Je kunt bovendien kiezen tussen een analoge of digitale kookwekker. Bij een digitale kookwekker kun je de tijd soms nauwkeuriger afstellen dan bij een analoge.

Shop de leukste kookwekkers

Retro keukenklok van Wesco, magnetische kookwekker van Kikkerland, kookwekker met lus van Eva Solo, Nostalgia kookwekker van pt, kookwekker van Kikkerland en Savio kookwekker van ZACK.

Bron: vtwonen

nog meer: wooninspiratie