Dag 3: Win een memobord

Nieuwe lente, nieuwe look! vtwonen is vernieuwd en dit vieren we. Vanaf 5 t/m 14 april is er tien dagen lang elke dag een mooie prijs te winnen. Deel jouw persoonlijke cover op social media met de hashtag #vtwonennieuwelook en maak vandaag kans op een memobord van vtwonen.

Fleur je muur op met memo’s

Het vtwonen memobord is ideaal voor het ophangen van jouw favoriete foto’s, quotes, posters en kaarten. Gebruik knijpers, magneetjes of clips en stel zo met je eigen herinneringen je eigen rekje samen. Wat voor items een plek aan het memobord krijgen, is volledig aan jou.

Praktisch en decoratief

Is het weer tijd voor iets anders aan de muur? Geen probleem – in een handomdraai verander je de look van het memobord. Ook handig: een memobord boven je bureau waaraan je belangrijke rekeningen of brieven kunt ophangen. Of in de keuken, voor memo’s en boodschappenlijstjes. Wissel ze af met foto’s of kaarten voor een leuke uitstraling. Zo heeft het memobord zowel een praktische als een decoratieve look.

Win!

Wil jij dit memobord winnen? Ga naar www.vtwonencover.be, upload je eigen foto en pas de teksten naar wens aan. Deel deze gepersonaliseerde cover op social media mét de hashtag #vtwonennieuwelook.

Als je meedoet, ga je akkoord met het wedstrijdreglement.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is D. Andries.

nog meer: vtwonen magazine