Bureau voor een meidenkamer

Kleine meisjes worden groot. Wanneer ze naar de middelbare school gaan, krijgen ze steeds meer huiswerk mee naar huis. Tijd dus voor een goed bureau waaraan ze rustig kunnen werken. Lees snel verder voor de mooiste bureaus voor een meidenkamer.bureau meidenkamer

Bureau meidenkamer

Met witte of houten meubels in een meidenkamer zit je altijd goed. Het is makkelijk te combineren met een vrolijke accentkleur en andere neutrale meubels. Een mooi basic bureau vind je bij Wehkamp. In de handige opbergruimte aan de rechter- en linkerkant kan je dochter haar boeken en schrijfwaren opbergen, zo blijft het bureau netjes opgeruimd.

Online een bureau kopen

Het bureau van Ik en Ik is een robuust bureau in natureltinten. In onze shop vind je een grenen bureau in de kleur lichtgrijs – ook erg leuk voor in een meidenkamer. Liever een goedkoper exemplaar? Ga dan voor het bureau van Woonexpress!

Een echt meidenbureau

Veel meiden houden van zachte kleuren en tierelantijntjes. Een brocante bureau heeft vaak een romantische en schattige uitstraling. Perfect dus voor jouw dochter! Echte meidenbureaus vind je bij Saartje Prum. Daar vind je bureaus met sierlijke details en roze accenten.

Mooi bureau van steigerhout

Hartstikke trendy tegenwoordig is steigerhout. Het heeft heeft een warme uitstraling en met de juiste accessoires is steigerhout ook heel geschikt voor een meidenkamer. Bij Jorg Steigerhout maken ze mooie steigerhouten bureaus. Ben je zelf handig met hamer en zaag? De bouwtekening voor een bureau van steigerhout op onze site komt dan vast goed van pas!

Op zoek naar nog meer tips voor bureaus? Lees dan het artikel ‘Kinderbureau’.

Bron: Babypark

nog meer: wooninspiratie