Bouwtekening loungebank

Een boekje lezen, gezellig kletsen of gewoon heerlijk luieren. Dat kan met een zelfgemaakte relaxte loungebank. Voor in de kinderkamer of tuin. Een duidelijke bouwtekening loungebank vind je hier. 

bouwtekening Loungebank

Bouwtekening loungebankje

Van radiatorbekleding maak je eenvoudig zelf een leuk loungebankje. Niet om een radiator, maar gewoon in de kinder-, slaap- of woonkamer. Het voordeel hiervan is dat er geen zaag aan te pas komt. Alle radiatorpanelen hebben een standaard maat. Je hoeft ze alleen nog aan elkaar te bevestigen. Kijk bij Karwei voor de werkbeschrijving.

Bouwtekening loungebank kinderkamer

Een loungebankje inclusief opberglade en bureautje is zeer geschikt voor de kinderkamer. Maak er van foam en een leuk stofje nog een zacht kussen bij en je kind kan vast beginnen met loungen!

Loungebank maken tuin

Wil je graag van alle zonnestralen in het voorjaar en de zomer genieten? En het liefst met je hele gezin? Dan maak je zelf een mega loungebank voor in de tuin. Op de website Ik maak het zelf wel kan je voor een kleine vergoeding een bouwtekening kopen voor een loungebank. Dit exemplaar is van steigerhout en heeft een hocker. Handig voor hapjes en drankjes of als je met je benen omhoog wilt!

Een andere loungebank bouwtekening voor buiten vind je bij Eigen Huis en Tuin. Deze bank maak je zelf van hardhout en bestaat uit twee delen. Het eerste deel heeft een rugleuning, het tweede bankje niet. Wat praktisch is bij deze tuinbank, is dat het zitgedeelte omhoog kan. Zo ontstaat er een opbergbak. Handig voor de bankkussens. Laat het mooie weer maar komen.

Bron: Karwei

nog meer: wooninspiratie