Bopita Combiflex

Het is enorm populair: de zogenaamde doorbouwbedden. Met losse elementen stel je zelf je eigen halfhoogslaper, hoogslaper of stapelbed samen. Dit alles met een laag kinderbed als basis. De Bopita combiflex is een leuk voorbeeld van dit doorbouwsysteem.

Bopita-combiflex

Doorbouwbedden Bopita

Het bekende kinderkamer merk Bopita heeft de Combiflex serie in haar assortiment. Met het lage basisbed en de doorbouwonderdelen als uitgangspunt kun je eindeloos variëren. Vul het bed aan met een uitvalbeveiliging voor de allerkleinsten. En is je kind wat ouder, dan bouw je hem door tot een halfhoogslaper of zelfs een stoere hoogslaper. Zo gaat dat bed jaren mee en groeit je zoon of dochter er niet zo snel uit.

Je vindt de Bopita Combiflex collectie bij Luzan Tienerkamer. Op deze site stel je zelf je ideale bed samen, of bekijk je alvast voorbeelden van de verschillende mogelijkheden.

Bijpassende kindermeubels

Maak de kamer nog persoonlijker met de bijpassende Mix & Match meubelen van Bopita. Zo maak je de kinderkamer compleet met een grote kledingkast, een praktische bedlade en een bijpassend bureautje. Deze en meer meubelen uit de Mix & Match serie zijn verkrijgbaar in maar liefst 19 verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel een kleurtje bij (of meerdere kleuren) die bij jouw kinderkamer past.

Combineer de opbergboxen in verschillende kleuren met elkaar en bepaal je eigen kleurenpalet. Voor je dochter misschien roze- en roodtinten. En je zoon ga je voor legergroen met bruin- en beigetinten. Voor ieder wat wils!

Bron: Luzan Tienerkamers

nog meer: wooninspiratie