Bopita bedden

Het bekende Nederlandse merk Bopita levert kinderbedden van de hoogste kwaliteit. De bedden zijn van massief MDF, met een witte vollak afwerking. Hierdoor krijgen de meubels een hele eigentijdse uitstraling. Lees hieronder meer over de mooiste Bopita kinderbedden.Bopita-bedden1

Kinderbedden Bopita

De Bopita bedden zijn te combineren met verschillende accessoires uit de Mix and Match serie zoals onderschuifbedden en speelgoedkisten. Met behulp van extra uitvalbeveiligingen of een verhoging set creëer je je eigen unieke bed. Zoals een kajuitbed, hemelbed of bed met speelhuisje.

Bopita (half)hoogslaper

Voor iedereen die de hoogte in wil, heeft Bopita een gave halfhoogslaper. Het Bopita basisledikant wordt aangevuld met verhoogde poten en een trappetje. Naar wens kun je bovenop het slaapgedeelte nog een hemelbed element plaatsen of een speelhut. Zo wordt naar bed gaan zelfs leuk!

Is je kind wat ouder? Ga dan voor een stoere hoogslaper van Bopita. Zo houd je onder het slaapgedeelte ook nog fijn wat ruimte over voor een bureau en kast.

Stapelbed Bopita

Twee kinderen op één kamer? Dan kan met het Bopita stapelbed. Met een bedlade onder het laagste bed kan er zelfs nog een derde kind slapen. Handig voor logees! Degene die boven slaapt klimt met een recht of schuin trappetje naar boven. Het stapelbed van Bopita is heel stevig doordat het gemaakt is van massief hout. Stevigheid is essentieel voor een stapelbed!

Bij Luzan Tienerkamers heb je de mogelijkheid om jouw Bopita bed helemaal naar wens samen te stellen. Met het basisbed als uitgangspunt bepaal je zelf hoe jouw ideale kinderbed eruit komt te zien.

Bron: Luzan tienerkamers

nog meer: wooninspiratie