Boomhutbed van steigerhout

Hutten bouwen, bomen beklimmen en uren zoet zijn op een zelf ontdekte en knusse plek. Hoe tof is het voor je kind om dat op zijn of haar slaapkamer te kunnen. Een stoere boomhutbed is daarvoor de basis. Bijvoorbeeld een boomhutbed van steigerhout. Lianen eraan, verrekijker erbij en je zoon of dochter waant zich in een jungle of sprookjesbos.Boomhutbed van steigerhout
Boomhutbed van steigerhout

Boomhutbed van steigerhout

Er bestaat geen stoerder materiaal dan steigerhout. De robuuste uitstraling van het hout past perfect bij een boomhutbed. Een bed met een speelplek én een slaapplek is te koop bij Zomerzoen. Ze hebben Sophie, de meisjesversie, en Daan, voor jongens. Dit boomhutbed steigerhout heeft twee plaatsen waar zowel gespeeld als geslapen kan worden. Dus is je kind nog erg jong, dan slaapt het gewoon beneden. Het verschil tussen de jongens- en meisjesvariant zit hem in de kleur van de accessoires.

Als je kind sowieso nog te jong is om hoog te slapen of te spelen, dan is het boomhutbed steigerhout van De Steigeraar een heel goed alternatief. Dit lage ledikant is gemaakt van oude steigerplanken en heeft de vorm van een boomhut. Onder het bed zit een handig onderschuif-logeerbed.

Gave boomhutbedden

Niet van steigerhout maar wel heel stoer zijn de boomhutbedden van Babypark. Bijvoorbeeld die van het merk Life Time. Dit bed ziet er door het whitewash en de verschillende kleuren sloophout erg avontuurlijk uit.

Andere mooie boomhutbedden bij Babypark zijn van het merk Juniorpark. Deze halfhoogslaper in de vorm van een huisje is verkrijgbaar in het wit.

Boomhutbed Kidsfactory

Het merk Kidsfactory weet precies wat kinderen en ouders willen. Een origineel bed, met een speelse uitstraling en van een hoge kwaliteit. Niet voor niets dat ze daarom zes verschillende boomhutbedden in hun collectie hebben. Zo kies je het exemplaar welke het beste bij jouw kind past. Kidsfactory heeft sinds kort geen eigen webshops meer. Vanaf heden worden alle meubels van Kidsfactory bij Babypark verkocht.

Boomhut stapelbed

Een stapelbed bespaart een hoop ruimte wanneer je twee slaapplekken nodig hebt. Daarnaast vinden kinderen het vaak leuk en spannend om in een stapelbed te slapen. En het is natuurlijk extra leuk als het bed op een boomhut lijkt! Bij Twee Beren verkopen ze mooie stapelbedden in de vorm van een boomhut. Hier kun je ook terecht voor stapelbedden op maat. Ook Saartje Prum verkoopt een mooi boomhut stapelbed.

Zelf boomhutbed maken

Het is ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het maken van aan boomhut. Je hebt daar wel een duidelijke materialenlijs voor nodig en een overzichtelijke werktekening. In het artikel Bouwtekening boomhutbed helpen wij je een heel eind op weg.

Boomhutbed van Leen Bakker

Leen Bakker heeft een keer een aanbieding gehad van een boomhutbed, genaamd Boris. Deze aanbieding is helaas niet meer geldig en ook het boomhutbed van Leen Bakker is inmiddels uit de collectie. Wel verkopen ze nog tal van andere kinderbedden. Bekijk de collectie op de site van Leen Bakker.

Bron: Kidsfactory

nog meer: wooninspiratie