Boom met uil van Karwei

Je ziet het steeds vaker: een grote boom op de muur in de kinderkamer. In de vorm van een muursticker of behangboom, beide soorten zijn hartstikke hip. Bij Karwei verkopen ze een nog een andere variant: een boom met uil van hout. 
Boom met uil van Karwei Boom met uil van Karwei

Houten boom met uil

Een boom van hout op de muur trekt meteen de aandacht in een kinderkamer. Doordat het hout vaak een paar centimeter dik is, geeft dat een leuk 3D-effect. Wij zijn helemaal weg van de boom met uil van Karwei.

De boom van wit gelakt MDF-hout bestaat uit losse onderdelen die je één voor één op de muur moet bevestigen. Op de achterkant van de houten onderdelen zit dubbelzijdig tape, dus het opplakken is een fluitje van een cent. Voor een extra speels effect kun je de wandboom op kleine afstand van de muur plaatsen. Op de website van Karwei vind je een handige werkinstructie.

Wandboom decoreren

Nadat je de boom op de muur bevestigd hebt, kun je de boom naar eigen wens decoreren. Verf hem in een mooie kleur of beplak hem met vrolijk behang. Met de bijpassende wand-ornamenten van Karwei maak je de boom helemaal af. Wat denk je van een leuk vogelhuisje of grappige eekhoorntjes?

Meer wanddecoratie

Voor meer houten bomen kun je een kijkje nemen bij kinderkamer houten bomen.

Bron: eigen beeld van Isa en Christine, bezoekers van Kidskamers.nl

nog meer: wooninspiratie