Blogs uit Noorwegen

3 blogs in de spotlight, deze interieur en designbloggers zijn allemaal aanwezig tijdens Meet the Blogger, een inspiratieevenement voor bloggers op 2 en 3 februari in Stockholm. Op vtwonen.nl nu dus een aantal van de leukste en mooiste blogs uit het Hoge Noorden.


blogger
blogger
blogger
blogger

Onze favoriete woonblogs uit Noorwegen

Met stip op 1: BY FRYD. Jeannette Lunde woont in het zuiden van Noorwegen. Op haar blog vind je veel eigen beeldmateriaal, wat ze speciaal maakt voor haar blog en eigen e-magazine. Ze is druk bezig met het renoveren en opknappen van een oude schuur, waarvoor ze de mooiste dingen bij elkaar sprokkelt. Deze loods wordt later haar werkruimte…er komen dus nog veel meer mooie foto’s aan!

Nina Holst is de dame achter Stylizimo. Naast een blog, is dit inmiddels ook een interieur community, waar je je interieur kunt delen en ook bij anderen kunt binnenkijken. Veel Noorse interieurs, altijd leuk! Laatst bezocht Nina Amsterdam, inspirerend om deze voor ons bekende stad eens door haar ogen te bekijken. En natuurlijk is ook zij verliefd op de winkel Sukha…

Ideas To Steal is een samenwerking tussen interieur nerd Ann Kristin en grafisch ontwerper Melissa. Ze verzamelen inspiratie, design en nieuwe ideeen, die je mag ‘stelen’ om te gebruiken in je eigen huis. Ze houden van architectuur en beton, retro en industrieel. Zoals deze te gekke loft.

Bron: Jeanette Lunde via BY FRYD |  Objektum via BY FRYD | Sukha via Stylizimo |  Home Designing via Ideas to Steal

nog meer: wooninspiratie