Naturel modern

De bewoners van dit huis wilden een licht en sereen interieur. Belangrijkste ingrediënten: wit- en naturel tinten, met natuurlijke materialen en industriële elementen als spannende toevoegingen. Het resultaat is een modern, sober huis zonder tierlantijnen.

dressoirbankkeukentafelbeddeurkeukenbed

De zithoek is eenvoudig en heeft één groot element: een enorme leefbank van Montèl. De poster aan de muur is gekocht bij Designlemonade. De oude vloerdelen en muren zijn fris wit geschilderd.

De keuken is het hart van het huis. Het betonnen werkblad is zelf gegoten door de bewoner. De kasten, spoelbak en kraan zijn van Hornbach. De emmer is van Oude Kraai, de betonnen hanglamp van sooo.nl.

Koken én eten vervult een belangrijke rol voor de bewoners. Hier gebeurt ’t! De eethoek is aangekleed met veel natuurlijke tinten en materialen.

Woonidee: vervang strakke nieuwe deuren door egbruikte, oude exemplaren. Je (nieuwbouw)huis krijgt ditrect een mooi doorleefde uitstraling.

Het hemelbed van de dochter des huizes is een eigen ontwerp en werd door de bewoner zelf gemaakt. Achter de witgeschilderde ruwhouten plankenwand zit kastruimte. Met een kliksysteem kunnen de deuren open.

Deze slaapkamer is helemaal wit gehouden. Het hoofdbord is zelfgemaakt, het beddengoed is van Zara Home. Op het groentekratje staat een vaas met een gebreid jasje van Heins Home.

© vtwonen  | styling Cleo Scheulderman | fotografie Jitske Hagens

Ben je op zoek naar nog meer kleureninspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie