Binnenkijken in het vtwonen huis

Dinsdag 29 september is het zo ver. Dan gaat het nieuwe woonseizoen van start met de vt wonen&design beurs. Van 29 september tot en met 4 oktober kun je in de Amsterdam RAI drie unieke woonwerelden bekijken met daarin levensgrote inspiratiehuizen. Vandaag geven we je een sneak peek in het vtwonen huis.

vtwonen loves scandi

vtwonen gaat terug naar de basis met het vtwonen huis. Geïnspireerd op het beste uit de Scandinavische landen: basic, licht, warm en grafisch. In het huis kun je volop styling- en doe-het-zelf-ideeën opdoen op het gebied van wonen, slapen, koken, baden én buiten leven! Maar hoe ziet het huis er vanbinnen uit?

Sneak peek vtwonen huis

Work in progress! Foto’s door @CarleinKieboom

Binnenkijken vtwonen huis

Dit jaar bestaat het levensgrote inspiratiehuis van vtwonen niet uit één, maar twee verdiepingen. Beneden vind je inspiratie voor de hal, keuken, was-, werk- en woonkamer én het huis heeft een serre en tuin! Boven kun je wegdromen in de slaap- en badkamer en een kijkje nemen bij de vide. Het huis is volledig gevuld met mooie spullen. Zie je iets leuks met een vtwonenshop-label? Dan bestel je dat direct naast het huis!

vtwonen huis

Openingstijden en tickets

Nieuwsgierig geworden naar de rest van het vtwonen huis én de beurs? De vt wonen&design beurs is van dinsdag 29 tot en met zondag 4 oktober geopend van 10:00-18:00 uur. Op donderdag 1 oktober en vrijdag 2 oktober is de beurs open van 10:00-21:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via vtwonen.nl/wonen-design-beurs. Kom jij ook?

nog meer: wooninspiratie