Webshop Basiclabel.nl

Een webshop met hele mooie meubels en woonaccessoires voor alle ruimtes in je huis, dat is Basiclabel.nl. Hier vind je items van natuurlijke materialen en mooie merken als vtwonen, HKliving, Lief! en Woood. Alles om van de kinderkamer een prachtkamertje te maken.   Basiclabel.nl

Stoere kindermeubels

Een mooi kinderbed, een gave lockerkast of een uniek kinderbureau – hiervoor ben je bij Basiclabel aan het juiste adres. Neem nou de producten uit de meubelserie Dennis. Met dit kajuitbed, nachtkastje, speelgoedkist en letterbak leg je de basis van een hele gave kinderkamer. Of richt de kamer in met de meubels van vtwonen. Stoer, vernieuwend en eigentijds!

Unieke woonaccessoires

Ook voor de accessoires voor in de kinderkamer kun je terecht bij Basiclabel. Met de baby en junior accessoires verandert de ruimte in een gezellig en persoonlijk kamertje. Een mooie lamp in de kinderkamer is ook onmisbaar, Basiclabel verkoopt hele stoere verlichting. Daarnaast kun je in deze webshop ook slagen voor sierkussens, vloerkleden, plaids, muurdecoraties en meer.

Webshop en winkel

De woonaccessoires en meubeltjes van Basiclabel zijn allemaal te bestellen in de webshop. Daarnaast is een deel van de collectie ook te bewonderen bij de Basiclabel winkel in Hoorn. Niet alle producten zijn hier te zien, maar wel een deel. Wil je een specifiek product eerst in de winkel bekijken? Neem dan van te voren even contact met hen op.

nog meer: wooninspiratie