Zo blijf je altijd bij de tijd

Een mooie klok in huis is onmisbaar. Naast dat het een mooie wandversiering is, is het weten van de tijd ook geen overbodige bijkomstigheid. Er zijn allerlei verschillende soorten klokken te koop. Maar wist je dat je er ook zelf een kunt maken? Bekijk hieronder de leukste klokken voor je huis.

wandklok

Zelf een klok maken

Van het uurwerk van een simpele klok van de kringloop of rommelmarkt maak je een heel gaaf exemplaar. Haal het uurwerk uit de klok en bevestig deze bijvoorbeeld aan een kaasplank, een muurornament of gewoon een simpele plaat MDF. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan er een klok van maken. Bekijk hieronder vier verschillende zelfmaakideeën voor het maken van een klok.

Alle klokken op een rij

Online zijn er ook ontelbaar veel verschillende soorten klokken te koop. In de vtwonenshop vind je bij de woonaccessoires simpele, maar door de eenvoud hele mooie klokken.

Bij Myhomeshopping.nl vind je een overzicht van bijna alle klokken welke online verkrijgbaar zijn. Kies je klok en klik meteen door bij de bijbehorende webshop. Zo hoef je zelf niet alle webshops af te zoeken!

Klok voor de kinderkamer

Zoek je specifiek een klok voor in de kinderkamer? Dan vind je in de vtwonen shop twee hele leuke exemplaren. Bijvoorbeeld de Heads Up koekoeksklok, verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren met andere dieren. Of wat dacht je van een vrolijke wandklok met een tijger, vos, uil en muist van het merk Jip. Zo weet je kind precies hoe laat het is en wanneer hij of zij naar benden moet komen voor het eten of voor voetballen!

nog meer: wooninspiratie