Behang met tropische prints

Zo’n tropisch woud van palmbladeren is een geweldig decor voor koloniale meubels, een royale chesterfield of een ruimte vol designklassiekers. Een muur voorzien van behang met tropische prints is al genoeg om een kamer een totale make-over te geven.
Behang met tropische prints - Kek Amsterdam

Tropisch behang

Niets is meer tropisch dan palmbomen, bladeren en papegaaien. Helemaal wanneer het groen is, is het goed. Vind je een geprint behang met tropische elementen iets te druk voor op jouw muur? Een muur met groen behang kan ook! Bovendien hoef je niet alle muren te behangen. Het is juist leuk als je voor een muur met behang als blikvanger kiest.

Urban Jungle trend

Klaar met je muur? Combineer de tinten groen dan met bruin of zwart, en als tegenhanger een felle kleur zoals rood of roze. Vergeet ook niet enkele planten in huis te halen. Hoe meer, hoe beter. Het maakt bovendien niet uit in welke ruimte van het huis je de planten zet. Tegenwoordig mogen ze door het hele huis verspreid worden. Geen groene vingers? Ook geen probleem. Kies dan voor cactussen, want deze vetplanten hebben weinig onderhoud nodig. Of kies voor kunstplanten. Kunstplanten zijn tegenwoordig niet van echt te onderscheiden en vereisen helemaal geen onderhoud.

Meer Urban Jungle in huis? Plantenhangers, muurkleden en stolpen passen helemaal binnen deze trend.

nog meer: