Bedden van stof

Er bestaan bedden van verschillende soorten hout, bedden van metaal, maar ook bedden van stof. Deze gestoffeerde bedden hebben een luxe uitstraling. Vaak hebben ze een hoog hoofdeinde die soms zelfs gecapitonneerd zijn. Leuk voor in een romantische meisjeskamer!

bed van stof

bedden van stof

zilver bed

bed-yara
Bed Yara
v.a. €419,-
hocker-yara
Hocker Yara
v.a. €189,-
bed-lynn
Bed Lynn
v.a. €399,-
Witruimte Witruimte Witruimte
bed-sem
Bed Sem
v.a. €299,-
voetenbankje-sem
Voetenbankje Sem
v.a. €129,-
bed-sem-wit
Bed Sem
v.a. €299,-

Romantische meisjesbed

Mooi gestoffeerd bedden voor romantische meisjes zijn de Lynn en Yara. Beide bedden zijn verkrijgbaar in drie maten: junior, tiener en twijfelaar. Het bed Lynn heeft hoog en glad hoofdeinde. Bijzonder aan dit bed zijn de zilveren kronkelpootjes. Wil je graag een gecapitonneerd hoofdeinde voor een extra luxe uitstraling? Ga dan voor de Yara. Bij allebei de bedden hebben ze ook bijpassende hockers. Leuk voor onder een kaptafeltje!

Het is ook mogelijk om beide bedden te laten bekleden met kunstleder.

Sprankelend zilver

Is niks te gek voor jouw kleine ster? Pak het dan groots aan en ga voor een zilver bed. Niet van metaal, maar een bed gestoffeerd met zilveren kunstleder. Het bed Sem heeft deze gave, opvallende tint. En door het hoge en gecapitonneerde hoofdeinde krijgt hij precies die glamoureuze uitstraling die je zoekt voor jouw superster.

Het bed is ook verkrijgbaar in het wit. Zowel bij de witte variant als ze zilveren hoort een bijpassende voetenbank. Handig voor je zoon of dochter om voor het slapengaan hun kleertjes op te leggen.

Gestoffeerde meubelen

Het merk Coming Kids heeft verschillende gestoffeerde kindermeubels, van bedden tot hockers en voetenbankjes. Hieronder zie je een overzichtje van de gestoffeerde meubelen van Coming Kids.

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie