Batibouw in een nieuw jasje

Verhuis je binnenkort, ga je een huis bouwen of renoveren of heb je gewoon zin om je eigen huis een upgrade te geven? Dan heb je waarschijnlijk al wel van Batibouw gehoord, de grootste bouw-,  renovatie-, en interieurbeurs van België. Van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart wordt Brussels Expo omgetoverd tot een woonparadijs.

Beleving

Dit jaar ziet Batibouw er nét iets anders uit dan de voorbije jaren, want bezoekers krijgen nu niet alleen de kans om met hun ogen inspiratie op te doen, maar krijgen er ook een beleving voor de andere zintuigen bij. Test de resonantie van een tussenmuur, trek je stoute schoenen eens uit en test of imitatieparket even blote voeten-proof is als een echte houten vloer, of transformeer jezelf tot een rasechte doe-het-zelver met tal van workshops.

Nieuwe inspiratiezone

Maar ook voor hen die het voorlopig toch liever houden bij een bakstenen woning is er veel te beleven. In een nieuwe inspiratiezone kan je door een volledig afgewerkte studio, appartement en eengezinswoning wandelen, alles over slimme verwarming en airconditioning leren of je voorbereiden op een naderende verhuis in de nieuwe verhuiszone!

Praktisch

Je kan Batibouw bezoeken in Brussels Expo (Belgiëplein 1, 1020 Brussel) van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart. Van maandag tot vrijdag is de beurs geopend van 12.00 uur tot 20.30 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 18.30 uur. Blijf je liever wat langer plakken? Op donderdag 5 maart sluiten de deuren pas om 22.30 uur.

Tickets kosten € 13,50 per persoon via de website en € 15,- aan de kassa ter plaatse.
In de week mag je na 16.00 uur gratis naar binnen.

Meer informatie over de beurs vind je hier.

nog meer: wooninspiratie