Gek op de houten kruk!

Een woning wordt vaak een stuk gezelliger door toevoeging van elementen van hout. Een houten kruk is mooi, maar ook handig: je kunt er op zitten of hem gebruiken als bijzettafel.

houten kruk

Krukjes

Wij zijn gek op krukjes. Je kunt ze bijna altijd ook als bijzettafel gebruiken en heb je even niet genoeg zitplek dan pak je ze er zo bij. Daarnaast zijn krukjes heel gezellig en zijn ze er in allerlei soorten en maten en in de meest bijzondere designs. Houd je het graag eenvoudig, dan is een houten kruk ideaal. Kijk bij onze krukjes woonsinpiratie voor heel veel ideeën met krukken in huis.

In de badkamer

In een neutrale badkamer wordt het een stuk gezelliger door de toevoeging van een aantal houten accenten, zoals een houten krukje en een houten spiegel. De badkamer is net zo belangrijk als de andere kamers in huis en moet je bij het stylen zeker niet overslaan.

Houten kruk kopen

Wil je een houten kruk kopen? Kijk dan eens bij Myhomeshopping, daar vind je de grootste online keuze aan krukjes. Ook in onze eigen collectie vind je leuke vtwonen krukjes, bijvoorbeeld de houten kruk Cargo die je in elke gewenste kleur kunt schilderen.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op Myhomeshopping.nl

Bron: Fotografie Paul Grootes

nog meer: wooninspiratie