Bamboe in de badkamer? Ja graag!

Panda’s zijn er dol op, maar ook wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Bamboe is hét materiaal van nu. Wellicht ken je al bamboe tuinmeubels die volop aanwezig zijn in webshops, woonblogs en woontijdschriften. Maar vergeet niet dat bamboe ook heel goed kan in de badkamer. Je kunt er alle kanten mee op en bamboe in de badkamer zorgt voor veel sfeer.
Bamboe in de badkamer? Ja, graag!

Bamboe badkameraccessoires

De combinatie van lichte kleuren op de muren en de grond en bamboe accessoires ter decoratie geeft jouw badkamer een beautysalon-uitstraling. Het geheel oogt rustig, sfeervol en ontspannen. De bamboe ladder is ook zo’n item dat de ruimte net iets sfeervoller maakt. Daarnaast is de ladder ook functioneel, want je kunt er uitstekend je handdoeken aan laten drogen.

Durf combineren

Bamboe staat niet alleen mooi op zichzelf, maar ook samen met andere materialen. Durf dus zeker te combineren, zoals rotan samen met bamboe. Planten zijn ook een must have bij accessoires uit bamboe en rotan. Een plant in de badkamer staat prachtig en doet veel voor de sfeer in deze ruimte.

Bamboe in de badkamer

Tropical rek van Mica Decorations, mand van Tine K Home, kledingrek van Nordal, Relax bamboe badmat van Blomus, Hogla mand van Fair Trade, spiegel van HKliving, bank van Tine K Home, Tropical decoratie ladder van Mica Decorations.

nog meer: wooninspiratie