Benieuwd naar dé badkamertrends?

In samenwerking met Baderie

We nemen steeds meer tijd voor ontspanning. Na een lange dag werken is het heerlijk om te kunnen ontspannen in de badkamer. Met alle mogelijkheden op bad- en douchegebied, wordt het je ook wel erg gemakkelijk gemaakt! Met sfeerelementen als mozaïek, XXL tegels en de matte kleur zwart krijgt de badkamer een warme en stijlvolle uitstraling.

badkuip badkamertrends

xl

cabines3

XXL en mozaïek

Grote tegels in een minimalistische badkamer zijn helemaal van dit moment als je kijkt naar de badkamertrends. Denk bij grote tegels aan formaat 50×50 of 60×60 cm of zelfs groter.
Wil je meer sfeer in je badkamer dan kan je de XXL tegels ook combineren met mozaïek. Daarbij moet je goed letten op het patroon voor een mooie afwerking.

Black is back!

In de laatste badkamertrends zie je steeds vaker zwart voorkomen. Deze kleur geeft de badkamer een warme en stijlvolle uitstraling. Met de nieuwe matte zwarte tegels van Mosa met een glanzend bloemmotief creëer je een chique behangeffect in de badkamer. Is het te gewaagd, dan kun je ook voor zwarte accessoires kiezen. Door deze met wit en grijstinten te combineren creëer je dezelfde sfeer.

Douche badkamertrends

Is een bad niks voor jou of heb je er de ruimte niet voor, dan kun je ook voor alleen een nieuwe douche kiezen. Een douche zonder douchecabine maakt de badkamer ruimer en het ziet er als één geheel uit. Met een ruime keus aan waterstralen en douchevarianten kun je helemaal zelf bepalen wat jij het fijnste vindt. Op de website van Baderie vind je alle varianten zoals inloop- en regendouches.

TIP: wil je meer ideeën voor je badkamer opdoen kijk dan in wooninspiratie.

nog meer: wooninspiratie