Badkamer items die je leven makkelijker maken

Soms zie je dingen waarvan je denkt: wáárom heb ik dat niet? De badkamer is zo’n ruimte waarin handige en stijlvolle accessoires geen overbodige luxe zijn. Met deze badkamer items weet je zeker dat je levensgeluk én interieur er op vooruit gaan.

vtwonen 13-2019 | styling Liza Wassenaar, fotografie Alexander van Berge | badkamer

Raamwisser + houder

Om vuile tegels met kalkspetters te voorkomen, is het handig om je vloer en muren in de badkamer na elke douchebeurt droog te maken. En waarmee kun je dat beter doen dan met een wisser die daar speciaal voor gemaakt is? Als je kiest voor een wisser met een bijpassende houder, dan gebeurt het drogen van je muren en vloeren makkelijk en in stijl. Scheelt je weer een keer kalk schrobben!

Handdoekhouder

De meeste mensen gooien hun handdoek na gebruik over de verwarming of zelfs in een hoek op de grond. Hoe fijn is het als er een rek binnen handbereik staat om je handdoek op te vangen? Deze hoef je trouwens niet alleen te gebruiken voor natte handdoeken, je droge exemplaren kun je er ook prima overheen hangen.

Sieradendoos

Sommige sieraden worden er niet mooier op als je ze altijd omhoudt tijdens het badderen of douchen. Doe ze daarom af en leg ze in een daarvoor bedoelde sieradendoos. Zo weet je zeker dat die dure ring, dierbare ketting of armband niet onbedoeld in het putje van de wasbak belandt.

Organiser

Met een organiser in de badkamer kun je alle spullen die je normaal op de wastafel uitstalt, netjes bij elkaar houden. Tandenborstel, tandpasta, flosdraad, tandenstokers en zelfs je deodorant en parfum passen erin. Thank us later!

nog meer: wooninspiratie