Back to school kinderbedden

Een schooljaarovergang is altijd weer bijzonder. Of het nu gaat om de overgang van de kleuterschool naar groep drie, de overgang naar de bovenbouw of van groep 7 naar het laatste jaar op de basisschool. Maak de eerste weken van het schooljaar nog leuker met een nieuwe kinderkamer. Hier alvast een flinke dosis inspiratie!Back to school kinderbedden

Back to school

hoogslapers back to school

Nieuwe slaapkamer

Een nieuw jaar, dus een nieuwe slaapkamer. Elk jaar de hele kamer vernieuwen is natuurlijk niet te doen, maar een aantal elementen aanpassen geeft al een hele frisse look. Denk aan een ander kleurtje op de muur, een nieuwe vloerbedekking of misschien zelfs wel een nieuw bed. Gave kinderbedden vind je bij Emob. Hier verkopen ze bedden en complete kinderkamers van verschillende merken als LIFETIME kidsrooms, Parisot en Vipack. Ga jij voor een themabed voor de allerkleinsten, een toffe hoogslaper met genoeg speelruimte of een bedbank om op te chillen?

Huiswerk maken

Gaat je zoon of dochter naar de bovenbouw of misschien wel naar de middelbare school? Dan is een fijne plek voor het maken van huiswerk een must. Er moeten sommetjes gemaakt worden, woordjes geleerd en werkstukken in elkaar gezet worden. Een gave hoogslaper is de oplossing. Het bed gaat de hoogte in, waardoor er onder het slaapgedeelte ruimte vrij komt voor een bureau. Bekijk de leukste hoogslapers met bureau.

Misschien is jouw kind nog net te klein voor een hoogslaper. Dan is een halfhoogslaper met bureau een goed alternatief. Het slaapgedeelte is verhoogd en je schuift zo onder het bed een bureau vandaan.

De leukste kinderbedden

Wij hebben voor jou de vier leukste en handigste kinderbedden plús bureau uitgezocht. Welke dat zijn, zie je hieronder:

  1. Halfhoogslaper Jack, met bureau, kastruimte en een schoolbord € 449,-
  2. Halfhoogslaper Charlotte, met uitschuifbaar bureau en opbergruimte € 344,-
  3. Hoogslaper Annabelle, met bureau over de gehele lengte van het bed € 449,-
  4. Hoogslaper Bonny, met bureau, opbergvakjes en een bedlade € 899,-

Bron: Emob

nog meer: wooninspiratie