Babykamer Me to You

Iedereen kent de schattige beertjes van Me to You. De pluche knuffelbeesten met het blauwe neusje. Altijd hebben ze iets met liefde te maken. Ze zitten op een groot rood hart, of hebben een bloemetje in hun hand. Een perfect thema voor de babykamer dus! 

Babykamer Me to You

Me to You behang

De basis van een babykamer Me to You is uiteraard het kleurenpalet van de beertjes. Dus wit, grijs en lichtblauw. Voor zowel jongens als meiden heel geschikt. Verf een muur bijvoorbeeld lichtblauw, in dezelfde kleur als het neusje van de Me to You beer. Een kleur die heel dichtbij komt, is ‘Bad’ van Histor. Je kunt een hele muur in die kleur verven, maar enkele vlakken of banen volstaan al.

Als je minder van felle kleuren houdt, laat je de muren wit of verf je er één lichtgrijs. Op Muurdeco4kids vind je een behangrand met Me to You beertjes. Leuk behang voor in de meisjeskamer.

Babykamer Me to You muurschildering

Een echte eyecatcher in de babykamer Me to You is toch wel een muurschildering. De beer schittert op deze manier levensgroot op de muur. Prachtige muurschildering worden gemaakt door het bedrijf R-Brush. Met een speciale verftechniek maken zij een afbeelding naar keuze waarheidsgetrouw op de muur.

Muurstickers Me to You

Een andere optie voor een muurdecoratie zijn muurstickers. Bij Muurdeco4kids verkopen ze verschillende soorten Me to You muurstickers. Met beertjes, hartjes en bloemetjes beplak jij de babykamer. Ook heel leuk op bijvoorbeeld de linnenkast, commode of slaapkamerdeur.

Me to You accessoires

Uiteraard staat de hele babykamer straks vol met Me to You beertjes, fotolijstjes en overige decoratie. Vooral als vrienden en familie weten van het thema. Om te voorkomen dat de babykamer een rommeltje wordt met overal accessoires, maak je een pronkplekje. Bijvoorbeeld met enkele schappen of een pronkrek van Basiclabel.

Om zelf een begin te maken met de Me to You collectie, koop de leukste accessoires onder andere bij de webshop van Me to You, de Kinderkamer-shop en Knuffie.

Bron: R-Brush

nog meer: wooninspiratie