Babykamer Holland

Een Delfts blauwe babykamer Holland is helemaal niet oudbollig. Integendeel, het is erg hip op dit moment. Overal vind je leuke accessoires in de bekende kleur. Vaak gecombineerd met wit en rood. Lekker Hollands!


Babykamer Holland Babykamer Holland babykamer holland

Accessoires Delfts blauw

Voor leuke accessoires in Delfts blauw, kan je terecht bij Ik en Ik. Sierkussen, opbergzakken, aankleedkussens en meer kan je daar vinden. Zelfs leuke handgrepen van porselein zijn er te koop. En wat dacht je van een leuke hanglamp met oud Hollandse figuurtjes. In een handomdraai heb je de babykamer ingericht. Voor nog meer Delfts blauwe kinderkameraccessoires ga ja naar Presents at Home.

Hollands fotobehang

Prachtig fotobehang in het thema Hollands is te koop bij Kleur mijn Interieur. Hij heet Pip Royal Couple en is van het merk Eijffinger. De wallposter heeft een print van Delfts blauwe molens en huisjes. Met mooie vogels en rode bloemen. Voor romantisch behang kan je bij dezelfde webshop terecht. Bouquet van Esta Home is zeer geschikt voor een klein muurtje of een paar banen in de babykamer.

Echt Hollands

Wil je de babykamer echt volkomen Hollands inrichten? Koop dan allerlei souvenirs in de Holland Souvenirshop. Klompjes, kandelaars, klokken en beeldjes. De meeste kitsche spullen vind je daar. Als je het thema lekker over de top uitvoert, is het niet meer kitsch maar ontzettend leuk.

Bijpassende meubels

Omdat de Hollandse accessoires erg druk zijn, houd je de meubels eenvoudig. Gewoon een mooi wit ledikant en commode. Wat wel leuk is, zijn rode accenten. Zoals een rood of blauw stoeltje. Of een rode plank boven de commode. Te koop bij de Ikea.

Bron: 1. Villa Vrolijk | 2: Perron 11

nog meer: wooninspiratie