Babykamer beertjes

Beren blijven een populair onderwerp voor de babykamer. Beertjes kunnen namelijk voor zowel jongens als meisjes heel erg goed. De meubels houd je basic. En met behang, muurstickers, textielsets en leuke accessoires maak je er een echte babykamer beertjes van.

behang-beer

Babykamer beertjes behang

Door behang met beertjes erop zet je in één keer het thema duidelijk neer in de kinderkamer. Je kunt voor meerdere beertjes gaan. Liever één grote beer op de muur? Dan is dit behang met beer misschien iets voor je. Doordat het een close-up is van een knuffelbeer staat het perfect op de kinderkamer. Zo houd je de kamer rustig, zowel de afbeelding als de kleuren.

Beertjes textiel

Textiel zoals kleine lakentjes, een dekbedovertrek en een slaapzak zijn onmisbaar in de babykamer. Voor mooi textiel moet je bij Babypark zijn. Rondom het thema beertjes verkopen ze in deze webshops drie textielsets: Bear & Bear, Pooh Bear en Hug me bear. Allemaal in neutrale en rustige kleuren met een schattige berenprint. De één heeft slofjes bij en de ander weer een lampenkap van dezelfde stof als de rest. Zo heb je in één keer al het nodige textiel bij elkaar.

Berengoede accessoires

Knuffelberen zijn natuurlijk prominent aanwezig in de babykamer. Maar er zijn nog veel meer leuke beren-accessoires te koop. Zoals de ZzzooLight van Niewe kinderkamer. Deze trofeelamp in de vorm van een berenhoofd zet je zelf in elkaar en fungeert als wandlamp. Ze verkopen ook een staand exemplaar als sfeerlampje. Doordat de lampen wit zijn passen ze in elk soort kamer.

Babykamer bekende beren

De pluizige knuffelberen zijn een populair onderwerp in tekenfilms en kinderverhalen. Zoals de wereldberoemde Winnie de Pooh. Maak daarom een Winnie de Pooh babykamer met alles erop en eraan. En ken je de beertje van Me to You? Deze romantische knuffelbeesten zijn ook perfect als thema voor de babykamer. Bekijk voor inspiratie het artikel Babykamer Me to You.

Bron: Babypark | Ik en Ik

nog meer: wooninspiratie