Baby op komst? Alles voor de babykamer!

Waarschijnlijk zit je op dit moment op een roze wolk, want er is een baby op komst. Of misschien is die wolk bij jou niet zo roze want je hebt stress om de babykamer… Wordt het een jongetje of een meisje? Hoe richt je de kamer in als je het nog niet weet? Waar moet je rekening mee houden? En waar haal je nou de leukste babykamer spulletjes? Je zoektocht begint hier!

babykamer baby op komst

Trendy babykamer

Een trendkleur voor in de babykamer is mintgroen, gecombineerd met koperkleuren. Een perfecte kleur voor zowel een jongetje als een meisje. Geef de muren een mooie mintkleur met verf van knopenbehang van Studio Ditte!

Kamer van je baby inrichten

Als je de basis van de kamer hebt staan, dus een kleurenpallet gemaakt en de verf voor de muren uit hebt gekozen, wordt het tijd voor de inrichting. Ga je voor gemak, dan kies je een complete meubelset van Babypark of Baby & Tiener. Hier verkopen ze hele mooie meubelsets met voor ieder wat wils. Bij een babykamer met mint- en koperkleur past bijvoorbeeld de complete babykamer Ruben heel erg goed.

De meubels los van elkaar kopen kan ook heel goed. Dit geeft het kamertje van je baby een persoonlijke uitstraling. Combineer nieuwe meubels met tweedehandsjes. Bijvoorbeeld een mooi wit ledikant in combinatie met een prachtige vintage linnenkast. En neem een oude dekenkist voor het opbergen van alle knuffels. Of ga voor de speelgoedkist Keet.

Babykamer accessoires

Accessoires kleden de kamer van je baby gezellig aan. Leuk, maar niet onwijs noodzakelijk om alle accessoires er meteen voor de geboorte in te hebben. Want misschien weet je nog niet wat het wordt. Voor een jongetje ga je door met stoere accessoires van metaal, koper en steigerhout. Voor meisjes wil je er misschien liever zachtroze accessoires aan toe voegen.

Een item welke je er wel meteen in kan hangen zijn de poms van PsIkhouvanjou. Uiteraard in een mint en koperkleur. Een kapstok mag ook niet ontbreken, vandaar de hertenhaakjes van Pakhuis Oost.

Met deze accessoires is de babykamer aangekleed. maar is er nog ruimte genoeg voor alle kraamkado’s en spulletjes die je na de geboorte nog kunt kopen.

Bron: 1. Welke.nl – 2. poms Psikhouvanjou.nl,  ledikant Babyentiener.nl, verfkleuren Bestel-verf.nl, haakjes Ikenik.nl, kast Devintageloods.nl,  kist Basiclabel.nl,  behang Authentiquemignon.nl

nog meer: wooninspiratie