Nieuw in Antwerpen: ARKET

ARKET, het kleine broertje van H&M, COS en Monki opende eind 2017 de deuren al in Brussel, en strijkt nu ook neer in de Belgische modestad bij uitstek, Antwerpen. Hier kan je terecht voor kwalitatieve basics voor het hele gezin, van kledij tot interieur en travel wear.

Democratisch duurzaam

Duurzame en kwalitatieve items aan democratische prijzen, dat is het stokpaardje van het Zweedse ARKET. Het idee is simpel, wie er een kledingstuk of homewear item koopt, heeft er gegarandeerd jaren lang geniet van. Dat verklaart ook meteen waarom de ontwerpen eerder basic ogen: het moeten stukken zijn die seizoen na seizoen meegaan en het liefst ook multi-inzetbaar zijn. Je bent er dus gegarandeerd aan het juiste adres voor die perfecte zwarte blazer, een stapel handdoeken van hotelkwaliteit of een kwalitatieve, neutrale vaas om je bloemen in te schikken. Het assortiment bestaat uit eigen producten en items van merken die passen binnen de visie van ARKET (denk bijvoorbeeld aan Serax en Veja).

Naar analogie met de andere winkels, is er ook in het Antwerpse filiaal een ARKET Café waar je pure en verse gerechten kan bestellen. Daarvoor baseren ze zich op New Nordic Food Manifesto waarbij seizoensproducten centraal staan. Die worden op een duurzame manier geteeld en vervolgens met liefde klaargemaakt. Gezond en eerlijk, that is.

Onze favorieten

Praktische informatie

Huidevetterstraat 37, 2000 Antwerpen
Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u – 18u30. Open op koopzondagen.

Meer info via www.arket.com

nog meer: wooninspiratie